Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736162898

Copa 736162898 Información oficial sobre el partido 736162898 en Hattrick

19.06.2024 08:15:00

Pazaryolu Alineación oficial del equipo 'Pazaryolu' en el partido 9 - 7 Kuşadası Türk Gücü Alineación oficial del equipo 'Kuşadası Türk Gücü' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pazaryolu Alineación oficial del equipo 'Pazaryolu' en el partido 5 - 1 Kuşadası Türk Gücü Alineación oficial del equipo 'Kuşadası Türk Gücü' en el partido
Tiene mucha potra 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pazaryolu

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alpcan Yılmaz sempre és una garantia. Al minut 3, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Orhan Kanteper marcar el 1 - 0 per al Pazaryolu.
  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Rico Reichmuth al minut 23, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Pazaryolu i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Pazaryolu va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 31 Xavier Zotti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Tor Arne Sandnes va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Passats 100 minuts, Beau Chapple, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. Pazaryolu es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Naib Mülazım va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Posun Kim per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paul Bertram Geierspichler va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Beau Chapple de Pazaryolu gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 236 Minuto 103 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lesar Güner no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rico Reichmuth estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Murat Teksoy de Pazaryolu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Rico Reichmuth anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Pazaryolu.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Miguelángel Matiauda de Pazaryolu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Paul Bertram Geierspichler en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 5.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pazaryolu Chiquinho Portinho, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Paul Bertram Geierspichler. El marcador continuava 7 - 6.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Pazaryolu Jari Endenburg va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Paul Bertram Geierspichler va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 8 - 6
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Ufuk Orgun de Pazaryolu va executar el tir amb una gran tècnica posant el 9 - 7 al marcador.

Kuşadası Türk Gücü

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Konrad Stuhlhofer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Kuşadası va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ghulam-Khan Khan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alexandru Toţa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Murat Umar per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Kuşadası es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Samet Beray es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 115 (Gol por el centro): Kuşadası van aconseguir igualar el partit a 5 - 5 al minut 115, quan Lesar Güner va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): Amb 63 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Efthimis Rallis va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Enrique Romero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 97 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Efthimis Rallis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Enrique Romero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 262 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Al minut 110 Murat Umar va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ahmet Turan Aydın va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Efthimis Rallis de Kuşadası amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Murat Umar va xutar fora per a Kuşadası, el marcador es va quedar igual: 6 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kuşadası Samet Beray no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ahmet Turan Aydın es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sıtkı Asri, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ahmet Turan Aydın va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kuşadası i 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Kuşadası, Lesar Güner, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.