Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736162048

Copa 736162048 Información oficial sobre el partido 736162048 en Hattrick

19.06.2024 07:45:00

HaisenFC Alineación oficial del equipo 'HaisenFC' en el partido 3 - 2 chool 8th of changzhou Alineación oficial del equipo 'chool 8th of changzhou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HaisenFC Alineación oficial del equipo 'HaisenFC' en el partido 5 - 0 chool 8th of changzhou Alineación oficial del equipo 'chool 8th of changzhou' en el partido
Tiene mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HaisenFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Corria el minut 63 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de 关 (Guan) 启淮 (Qihuai), que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): HaisenFC s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en 关 (Guan) 若彬 (Ruobin) per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): El jugador 艾山江 (Eshanjan) 扎提霍加 (Zatxoja) de HaisenFC, després de 97 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en 梁 (Liang) 兴才 (Xingcai) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HaisenFC.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): 林 (Lin) 德崇 (Dechong) quasi marca en una jugada assajada de córner que 吴 (Wu) 聪海 (Conghai) havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): HaisenFC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan 庞 (Pang) 荣朋 (Rongpeng) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, 庄 (Zhuang) 国栋 (Guodong) de HaisenFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 蔡 (Cai) 文舟 (Wenzhou) de HaisenFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

chool 8th of changzhou

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Als 85 minuts de partit, 蓝 (Lan) 赐强 (Ciqiang) de changzhou va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el changzhou va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 宗幸 (Muneyuki) 小出 (Koide), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el changzhou sortien al contraatac. La falta llançada per 蓝 (Lan) 赐强 (Ciqiang) va sortir força alta sense massa perill.