Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736159057

Copa 736159057 Información oficial sobre el partido 736159057 en Hattrick

19.06.2024 03:15:00

F.C. Magos Alineación oficial del equipo 'F.C. Magos' en el partido 4 - 5 Academia Rojas Alineación oficial del equipo 'Academia Rojas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Magos Alineación oficial del equipo 'F.C. Magos' en el partido 1 - 2 Academia Rojas Alineación oficial del equipo 'Academia Rojas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Magos

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Magos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gonzalo Bailón que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Magos, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Gonzalo Bailón per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Després de 70 minuts de partit, Kyle Whitehurst igualava per Magos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sebastián Ibarrola arribés a peus de Espiridión De Lira, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Magos el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Magos va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Cornelio Ibarra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Espiridión De Lira de Magos es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Academia Rojas

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Darío Dávila que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Humberto Koloffon.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Cárdenas de Academia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pedro Cadret va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Wenceslao Flores, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Humberto Koloffon va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Jaime Humarán va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Palma, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Óscar Caravéo va estar a punt de posar per davant a Academia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Palma va impedir un gol cantat.