Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736157396

Copa 736157396 Información oficial sobre el partido 736157396 en Hattrick

18.06.2024 22:15:00

Boule Six Alineación oficial del equipo 'Boule Six' en el partido 4 - 2 Gränna3AIS Alineación oficial del equipo 'Gränna3AIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Boule Six Alineación oficial del equipo 'Boule Six' en el partido 4 - 0 Gränna3AIS Alineación oficial del equipo 'Gränna3AIS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boule Six

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Six s'esgargamellaven dempeus per esperonar Christopher Durgahee que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 14 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Six va ser Christopher Durgahee.
  • 120 Minuto 54 (Gol de falta): Six va agafar avantatge al minut 54 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Steven Guerard fent així el 3 - 2.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Florian Maluga va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Christopher Durgahee va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Six posava el marcador 4 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Six va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christopher Durgahee ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Pierse de Six es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Robert Pierse de Six es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 29.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Steven Guerard.

Gränna3AIS

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Wilhelm Spit arribés a peus de Tecwyn Bentley, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a G3AIS el 0 - 1.
  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Wilhelm Spit va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Rhisiart Fischer-Lloyd va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.