Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736154264

Copa 736154264 Información oficial sobre el partido 736154264 en Hattrick

18.06.2024 21:15:00

maccabi aloni Alineación oficial del equipo 'maccabi aloni' en el partido 1 - 5 Splinter Cell Alineación oficial del equipo 'Splinter Cell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
maccabi aloni Alineación oficial del equipo 'maccabi aloni' en el partido 0 - 7 Splinter Cell Alineación oficial del equipo 'Splinter Cell' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maccabi aloni

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): maccabi, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Vladimir Luz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vladimir Luz va marxar de Marek Giziński en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de maccabi van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imam Thabet de maccabi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70 de partit, Imam Thabet de maccabi va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Splinter Cell

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 33 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Splinter. Antonio Checchin el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 65, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tróndur Hentze es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, Splinter va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hilco Koolhoven.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Splinter va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tróndur Hentze, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Santiago Martín García Fuster va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Helmuth Kiefer per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 3, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Santiago Martín García Fuster va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mohannad Rifaat, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Checchin de Splinter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.