Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736154037

Copa 736154037 Información oficial sobre el partido 736154037 en Hattrick

18.06.2024 21:15:00

D&M Alineación oficial del equipo 'D&M' en el partido 0 - 7 Maccabi Matalon Alineación oficial del equipo 'Maccabi Matalon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
D&M Alineación oficial del equipo 'D&M' en el partido 0 - 6 Maccabi Matalon Alineación oficial del equipo 'Maccabi Matalon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D&M

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Amir Perski de D&M va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Maccabi Matalon

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Matalon eren letals, i João Paulo Guerreiro va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Kristian Bjørnerud va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Olgierd Pichler va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a Matalon.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kaare Inselmann de Matalon l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 51 de partit.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, Danni Bukhave va pentinar un córner cap al segon pal que João Paulo Guerreiro va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 5.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Matalon va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kaare Inselmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, João Paulo Guerreiro va augmentar l'avantatge de Matalon a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Mamdouh Gomaa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Danni Bukhave, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.