Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736148023

Copa 736148023 Información oficial sobre el partido 736148023 en Hattrick

18.06.2024 19:00:00

Rapid Brenno Alineación oficial del equipo 'Rapid Brenno' en el partido 2 - 6 Millefoglie United Alineación oficial del equipo 'Millefoglie United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapid Brenno Alineación oficial del equipo 'Rapid Brenno' en el partido 1 - 3 Millefoglie United Alineación oficial del equipo 'Millefoglie United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Brenno

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Enrico Lazzaroni va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Brenno, al minut 24. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Brenno s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Enrico Lazzaroni per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Gratti de Brenno es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 59, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 290 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Roberto Gratti va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jan-Christer Skogborn no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Cassio De Osti va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 85 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Millefoglie United

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Benedetto Pecchinenda que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Secondo Laiolo va descol·locar totalment la defensa contrària i Giuseppe Sterile no va perdonar i va marcar el 2 - 2.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giuseppe Sterile es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Millefoglie va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gigi Cotecchia, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Millefoglie va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giovanni Maria Di Egidio.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gigi Cotecchia va ser l'anotador del 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Celestino Teixeira Tavares, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alessandro Facciolla no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): En Giuseppe Sterile va fer una ràpida incursió al minut 75, però en Gino Totano no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Diego Azzi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.