Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736145819

Copa 736145819 Información oficial sobre el partido 736145819 en Hattrick

18.06.2024 19:45:00

Novegea Alineación oficial del equipo 'Novegea' en el partido 0 - 3 Monumental 2020 Alineación oficial del equipo 'Monumental 2020' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Novegea Alineación oficial del equipo 'Novegea' en el partido 1 - 2 Monumental 2020 Alineación oficial del equipo 'Monumental 2020' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Novegea

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bernardo Ballasch va fer una magnífica centrada, però la rematada de Fabrizio Cocito va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Ruben Igini va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al 49, Yaron Gelbard hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mişa Grişu. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bernardo Ballasch va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Yaron Gelbard rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 204 Minuto 90 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Novegea. Torquato Menani el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabrizio Cocito es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristiano Savio de Novegea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Monumental 2020

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gerónimo Calva va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 una excel·lent centrada de Ferenc Sámi va arribar a Wszemir Ciechowicz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Monumental, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Lucas Vieira va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 48 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.