Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736141129

Copa 736141129 Información oficial sobre el partido 736141129 en Hattrick

18.06.2024 19:45:00

Real Beppe F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Beppe F.C.' en el partido 3 - 1 ASD VEJANESE Alineación oficial del equipo 'ASD VEJANESE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Beppe F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Beppe F.C.' en el partido 3 - 0 ASD VEJANESE Alineación oficial del equipo 'ASD VEJANESE' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Beppe F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 6, indicava inequívocament que en Antonio Quirino va saber trobar la xarxa rival. Beppe desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Giuseppe Blandini va incrementar l'avantatge de Beppe amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Beppe va augmentar la diferència quan Giuseppe Moscardo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ruben Di Bidino va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Fabio Marrali es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Walter Panduri de Beppe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

ASD VEJANESE

Goles Goles

  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de VEJANESE va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Matteo Farano, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pierre Osthoff amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de VEJANESE van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hèctor Molló va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Frassanito de VEJANESE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.