Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736140160

Copa 736140160 Información oficial sobre el partido 736140160 en Hattrick

18.06.2024 19:30:00

Esino CF Alineación oficial del equipo 'Esino CF' en el partido 3 - 2 Izback89 Alineación oficial del equipo 'Izback89' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esino CF Alineación oficial del equipo 'Esino CF' en el partido 0 - 1 Izback89 Alineación oficial del equipo 'Izback89' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esino CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Esino eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 56, Szymon Maciuszko va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): El Esino era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Atanasio Baigorria va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Lester Whelan va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Esino.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Corentin Chagnon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Giovanni Longoni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Atanasio Baigorria, però el porter rival va fer una gran aturada.

Izback89

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Generoso Taini de Izback89 va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Giorgio Allegretti que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Andrzej Górna de Izback89 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Oliver Aljinović es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Oliver Aljinović de Izback89 no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Apollon Xhori, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.