Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736139612

Copa 736139612 Información oficial sobre el partido 736139612 en Hattrick

18.06.2024 19:30:00

Atletico Finnico Alineación oficial del equipo 'Atletico Finnico' en el partido 10 - 9 a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido
1 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
0 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
1 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
0 / 4 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
58 % Posesión 90' 42 %
Normal Táctica Normal
Atletico Finnico Alineación oficial del equipo 'Atletico Finnico' en el partido 10 - 9 a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Finnico Alineación oficial del equipo 'Atletico Finnico' en el partido 4 - 0 a.c baffo Alineación oficial del equipo 'a.c baffo' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Finnico

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Bruno Serafini va donar a Atletico un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Stefano Pellei del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ettore Mazzuoli va rematar alt.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fortunato Resti al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Massimo Sbrizzo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Henryk Łosicki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Stefano Pellei gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atletico la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Henryk Łosicki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Pellei de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Johnnie Postorino xutant per a Atletico va fer anar la pilota just on la volia, però Fortunato Resti, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Jodilson Alfredini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fortunato Resti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Giorgio Miccichè anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Atletico.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Yuri Cicchitti va intentar enganyar Fortunato Resti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Carlo Floridia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Daniele Cerini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Atletico.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Stefano Guastardo de Atletico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fortunato Resti en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Ettore Mazzuoli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Atletico.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Stefano Pellei no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fortunato Resti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Massimo Sbrizzo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Henryk Łosicki no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fortunato Resti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 10 - 9.

a.c baffo

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Gerard Caballé que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jørgen Thorshauge va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Faizal Zuhairi Hazimi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jørgen Thorshauge va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alessandro Cipolla, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Nick Farrell de baffo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Alessandro Cipolla de baffo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefano Guastardo en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Patrik Adamovics de baffo anava molt fort i col·locat però Stefano Guastardo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de baffo Sid Nasheed va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de baffo, Jørgen Thorshauge, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Gerard Caballé va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Nick Farrell anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a baffo.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de baffo, Faizal Zuhairi Hazimi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Jarosław Szelangiewicz de baffo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefano Guastardo en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de baffo, Fortunato Resti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): Samer Al Hussein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 9.
  • 059 Minuto 142 (Penalti fallado (fuera o parada)): Walter Vila, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Stefano Guastardo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de baffo i 10 - 9 al marcador.