Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736137963

Copa 736137963 Información oficial sobre el partido 736137963 en Hattrick

18.06.2024 18:00:00

Devilstown Alineación oficial del equipo 'Devilstown' en el partido 1 - 2 Lokomotive Gutingi Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Gutingi ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Devilstown Alineación oficial del equipo 'Devilstown' en el partido 0 - 5 Lokomotive Gutingi Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Gutingi ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devilstown

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Fran Janjić s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Devilstown va estar a punt d'arribar en un córner. En Rudolph Gatscha va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Devilstown va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kay Massott, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alain Cassart, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Alain Cassart va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Devilstown.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Devilstown per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Fran Janjić va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lokomotive Gutingi

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lokomotive prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Claude Ramanamahefa.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): En Björn Nicolas Foetsch donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 84 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Ralph Balentina quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Moritz Weimann, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ottfried Fritsche no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Lokomotive va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Moritz Weimann va desviar el xut final de Ralph Balentina després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Yannick Seeheim de Lokomotive no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ralph Balentina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.