Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736137447

Copa 736137447 Información oficial sobre el partido 736137447 en Hattrick

18.06.2024 18:00:00

Laufwunder Alineación oficial del equipo 'Laufwunder' en el partido 1 - 3 suFFkoePPe Alineación oficial del equipo 'suFFkoePPe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Laufwunder Alineación oficial del equipo 'Laufwunder' en el partido 1 - 6 suFFkoePPe Alineación oficial del equipo 'suFFkoePPe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laufwunder

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Laufwunder va ser Stephan Zauchenberger.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Robert Danis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Klaudio Stulić va estar a punt d'empatar per a Laufwunder quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ludgero Martins va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boris Zandler de Laufwunder va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Levent Sadir es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

suFFkoePPe

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Als 31 minuts de partit, Mario Bertaso de suFFkoePPe va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Matthes Plattner es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a suFFkoePPe l'avantatge per 1 - 3. David Budisavljević en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Milán Dán per la seva rapidesa. Al minut 16 va intentar marxar per velocitat d'en Oliver Löwenhauser, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): suFFkoePPe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Reiner Bommersheim va quedar-se sol davant el porter Sigfred Ditlevsen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Dinko Kuhar va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.