Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736136090

Copa 736136090 Información oficial sobre el partido 736136090 en Hattrick

18.06.2024 18:45:00

Nights Watch FC Alineación oficial del equipo 'Nights Watch FC' en el partido 4 - 5 FC Anschi Siegen Alineación oficial del equipo 'FC Anschi Siegen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nights Watch FC Alineación oficial del equipo 'Nights Watch FC' en el partido 1 - 2 FC Anschi Siegen Alineación oficial del equipo 'FC Anschi Siegen' en el partido
Tiene bastante suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nights Watch FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daniel Voelk, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Nights se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 37 i semblava que Nights desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Bas Jan de Vrij va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Jochen Paustian va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Nights ho intentava per la dreta per mitjà de Seppl Noethlichs, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristóbal Alencaster al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Seppl Noethlichs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Seppl Noethlichs per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cristóbal Alencaster va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Florens Feindert va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roman Egner va intentar anar-se'n per velocitat al minut 84 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lutz-Peter Hirner va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Lutz-Peter Hirner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nights se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jochen Paustian va estar a punt d'acabar en gol al minut 106, però el porter visitant Cristóbal Alencaster va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nights, Bartosz Ciepielak, col·locà la pilota just a les mans d'en Cristóbal Alencaster. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Seppl Noethlichs va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jochen Paustian, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cristóbal Alencaster va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Nights i 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Roman Egner anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Nights.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Nights Lutz-Peter Hirner va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

FC Anschi Siegen

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Anschi van mostrar una bona compenetració quan al minut 76 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Eike Andrian va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Carsten Weymiers que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gertjan Steyfkens ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Juan Raúl Montes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 103 (Ocasión de falta): Gertjan Steyfkens va xutar magistralment una falta al minut 103 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Anschi, Vincent Cansse, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Anschi Gertjan Steyfkens no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jens Samko es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Anschi Eike Andrian, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jens Samko. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Carsten Weymiers de Anschi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jens Samko en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.