Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736135273

Copa 736135273 Información oficial sobre el partido 736135273 en Hattrick

18.06.2024 18:15:00

SG Walhalla Alineación oficial del equipo 'SG Walhalla' en el partido 4 - 2 SVGG Little Italy Alineación oficial del equipo 'SVGG Little Italy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SG Walhalla Alineación oficial del equipo 'SG Walhalla' en el partido 2 - 0 SVGG Little Italy Alineación oficial del equipo 'SVGG Little Italy' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Walhalla

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Luca Holdinger. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Walhalla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Winfried Rihm progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Tilo Mordhorst, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Walhalla es posava per davant!
  • 131 Minuto 104 (Gol por el centro): Al minut 104 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luca Holdinger, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Walhalla.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oliver Kasyan de Walhalla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Walhalla ho intentava per la dreta per mitjà de Christoph Puttinger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Walhalla per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Winfried Rihm va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

SVGG Little Italy

Goles Goles

  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Emil Keanu Nordrhein va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 87 de joc. Hugo Seemann es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Emil Keanu Nordrhein va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Little i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Eike Wegnern va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Hugo Seemann, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.