Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736133233

Copa 736133233 Información oficial sobre el partido 736133233 en Hattrick

18.06.2024 18:45:00

Trojaner Alineación oficial del equipo 'Trojaner' en el partido 4 - 1 Team Hohenlohe Alineación oficial del equipo 'Team Hohenlohe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trojaner Alineación oficial del equipo 'Trojaner' en el partido 2 - 0 Team Hohenlohe Alineación oficial del equipo 'Team Hohenlohe' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trojaner

Goles Goles

  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Islom Iqbolov no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): El Trojaner se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 12, en Riccardo Còllas va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 210 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Carmelo Razzini va fer una magnífica aturada al minut 15, tot i el bon llançament de falta de Islom Iqbolov.
  • 287 Minuto 67 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Trojaner va deixar en bona posició a en Viktar Kalmanovich per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Riccardo Còllas de Trojaner es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Islom Iqbolov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Trojaner.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Trojaner, Martin Kapuštiar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Giovanni D'Abrosca de Trojaner, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carmelo Razzini en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Team Hohenlohe

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Hohenlohe Norbert Kammerer va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hohenlohe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Heiner Deutschmann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Lothar Mintal que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lothar Mintal de Hohenlohe va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Armin Meissner, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Charley Moni va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Hohenlohe i 3 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Konstantin Olbricht de Hohenlohe va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 1.