Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736131029

Copa 736131029 Información oficial sobre el partido 736131029 en Hattrick

18.06.2024 18:30:00

1 FC Thomasberg 05 Alineación oficial del equipo '1 FC Thomasberg 05' en el partido 1 - 2 Weiden Wizards Alineación oficial del equipo 'Weiden Wizards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1 FC Thomasberg 05 Alineación oficial del equipo '1 FC Thomasberg 05' en el partido 2 - 0 Weiden Wizards Alineación oficial del equipo 'Weiden Wizards' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1 FC Thomasberg 05

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Thomasberg, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Wojciech Potoczna per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Rubinho Chulapa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Yrjö Kuitunen gairebé va marcar per a Thomasberg des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Thomasberg per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Jerzy Szostak va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Thomasberg per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hryhorii Kosyrin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Elison Succes va estar a punt d'empatar per a Thomasberg quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Emil Kladensky va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Thomasberg Rubinho Chulapa quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gordon Sack de Thomasberg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wojciech Potoczna de Thomasberg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wojciech Potoczna va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Weiden Wizards

Goles Goles

  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 50 en Hugo Bammel va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en 高 (Gao) 可权 (Kequan) podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 71 minuts quan Magnus Lennart Reckling va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Wizards.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Olaf Hautschek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Wizards va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dmitriy Tseitlin va desviar el xut final de Philip Martin Rubin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wizards que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Magnus Lennart Reckling, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philip Martin Rubin de Wizards amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre André Gangemi de Wizards va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.