Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736130131

Copa 736130131 Información oficial sobre el partido 736130131 en Hattrick

18.06.2024 18:15:00

SSV Bernloch Alineación oficial del equipo 'SSV Bernloch' en el partido 1 - 2 Fc Jackrussellterrier Alineación oficial del equipo 'Fc Jackrussellterrier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SSV Bernloch Alineación oficial del equipo 'SSV Bernloch' en el partido 1 - 3 Fc Jackrussellterrier Alineación oficial del equipo 'Fc Jackrussellterrier' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSV Bernloch

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 20, Jewell Prince va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Luca Richter-Hauser, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Thewes Bernreuther, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mietek Dworok de Bernloch es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Fc Jackrussellterrier

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Enric Valseres va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jackrussellterrier van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hilário Paes Pereira va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Paulo Günther va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Patryk Fligiel de Jackrussellterrier va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Manuel Pollastrini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thomas Adam, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Paulo Günther va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.