Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736128198

Copa 736128198 Información oficial sobre el partido 736128198 en Hattrick

18.06.2024 17:45:00

Viseu F.C. Alineación oficial del equipo 'Viseu F.C.' en el partido 0 - 6 FC Pendino Alineación oficial del equipo 'FC Pendino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Viseu F.C. Alineación oficial del equipo 'Viseu F.C.' en el partido 0 - 6 FC Pendino Alineación oficial del equipo 'FC Pendino' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viseu F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Armindo Cunha Almeida va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luís Mário Feliciano de Viseu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luís Mário Feliciano va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

FC Pendino

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Maximilian Eckerle que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pendino.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Till Landl va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de Florent Gonthier des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Pendino va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Maximilian Eckerle, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Passaven 81 minuts quan en Mikuláš Hausner va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 5.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 89 pels visitants. En Mikuláš Hausner va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Edmundo Rosado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mikuláš Hausner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pendino a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tomás Inchaustegui va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Pendino quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Davide Declercq va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Florent Gonthier va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.