Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736127151

Copa 736127151 Información oficial sobre el partido 736127151 en Hattrick

18.06.2024 17:00:00

KFC De klonen Alineación oficial del equipo 'KFC De klonen' en el partido 3 - 1 RSC Purple Heart Lions Alineación oficial del equipo 'RSC Purple Heart Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
KFC De klonen Alineación oficial del equipo 'KFC De klonen' en el partido 8 - 0 RSC Purple Heart Lions Alineación oficial del equipo 'RSC Purple Heart Lions' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KFC De klonen

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, klonen aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Wolf Zellinger va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Passats 58 minuts, Jean-Éric Gruet, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. klonen es posava per davant!
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Amund Nyhus, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a klonen.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a klonen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mahan Marouf, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Jean-Éric Gruet del klonen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Henri Mattila arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): klonen enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Syl Versnaeyen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Edgar Vilarinho va mantenir l'equip visitant dins del partit.

RSC Purple Heart Lions

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gerardus Lingier de Purple es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Kjell Bekkema de Purple, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Valerio Ciaschini quasi aconsegueix empatar per Purple al minut 79, però Niklas Salling va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.