Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736126020

Copa 736126020 Información oficial sobre el partido 736126020 en Hattrick

18.06.2024 17:00:00

Deportivo Ceares Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ceares' en el partido 4 - 3 Vyrocni Tellovia Alineación oficial del equipo 'Vyrocni Tellovia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Ceares Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ceares' en el partido 0 - 1 Vyrocni Tellovia Alineación oficial del equipo 'Vyrocni Tellovia' en el partido
Tiene mucha potra 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Ceares

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 13 minuts quan 孙 (Sun) 博庆 (Boqing) va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Armiche Huguet, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Alfredo Ibañez Monreal va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deportivo, al minut 25. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Carlos Paleologos va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Armiche Huguet va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Deportivo posava el marcador 3 a 2.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Corria el minut 100 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Suso Pesqueira, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Alberto Miró arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Paleologos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abdelrafour Salmi de Deportivo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Abdelrafour Salmi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Alberto Miró va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Armiche Huguet de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vyrocni Tellovia

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Tellovia va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Freddie Garner va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Alf Hansson, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 59.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Tellovia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Włodzimierz Oczadły, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Tellovia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Dominicus van Creveld va quedar-se sol davant el porter Vicent Esteva, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 103, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vicent Esteva va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mario Pretto des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Pretto de Tellovia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.