Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736121988

Copa 736121988 Información oficial sobre el partido 736121988 en Hattrick

18.06.2024 17:45:00

GGC Team Alineación oficial del equipo 'GGC Team' en el partido 0 - 3 Tczew FC Alineación oficial del equipo 'Tczew FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GGC Team Alineación oficial del equipo 'GGC Team' en el partido 1 - 1 Tczew FC Alineación oficial del equipo 'Tczew FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GGC Team

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Adrian Arghira va estar a punt d'empatar per a Team quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Włodzimierz Ławnik va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Włodzimierz Ławnik i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Team, però el xut de Adrian Arghira va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Team va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Carlos Alberto Zúñiga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johan Klinten.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Milton Angulo de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tczew FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Tczew va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Eftichis Konstantatos va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Izhar Peylan va marcar al minut 63 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): El contraatac de Tczew va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Eftichis Konstantatos va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Izhar Peylan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gonzalo González, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Tczew quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gustaw Kiper va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gaëtan Ferrier va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 80, i va passar la pilota a Artur John, però aquest no va encertar a marcar.