Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736120871

Copa 736120871 Información oficial sobre el partido 736120871 en Hattrick

18.06.2024 17:30:00

Marshall Army Alineación oficial del equipo 'Marshall Army' en el partido 4 - 3 Poké Balls FC Alineación oficial del equipo 'Poké Balls FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Marshall Army Alineación oficial del equipo 'Marshall Army' en el partido 6 - 1 Poké Balls FC Alineación oficial del equipo 'Poké Balls FC' en el partido
Tiene mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marshall Army

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Rodolfo Vega, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Marshall es posava per davant!
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marshall pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Manuel Plata va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Després de 69 minuts de partit, Luis Agustín D'Adamio igualava per Marshall en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador Juan Manuel Plata de Marshall, després de 71 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yesid Uribe. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Yesid Uribe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Marshall enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Rodolfo Vega gairebé va marcar per a Marshall des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Poké Balls FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Balls va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 朋輝 (Tomoteru) 山本 (Yamamoto), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Balls va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Justo Eliceyri Lantabat va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Mukundwe Chomanika donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 勇馬 (Yuma) 和田 (Wada) de Balls va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.