Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736113934

Copa 736113934 Información oficial sobre el partido 736113934 en Hattrick

13.06.2024 00:40:00

rlag futebol clube Alineación oficial del equipo 'rlag futebol clube' en el partido 5 - 4 prensado fc Alineación oficial del equipo 'prensado fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rlag futebol clube Alineación oficial del equipo 'rlag futebol clube' en el partido 1 - 1 prensado fc Alineación oficial del equipo 'prensado fc' en el partido
Tiene mucha potra 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rlag futebol clube

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el futebol va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cauan Emanuel Ramos, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Kleberson Galvão de futebol va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): Una falta al minut 47 va proporcionar un lliure directe al futebol. Arthur Miguel Capelo va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 3.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): futebol prenia la batuta de l'encontre al minut 58, quan en Luan Brunello va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 5 - 4 al minut 74 gràcies a la jugada de Leandro Brancalion, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro Brancalion de futebol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Leandro Brancalion va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

prensado fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de prensado. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Theo Mota xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 5 (Gol de falta): Passaven 5 minuts quan en Leonaldo Frasson va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Leonaldo Frasson de prensado va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Tiago Pires que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Leonaldo Frasson de prensado va marcar de penal l'empat al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de prensado la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vercilio Marques va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tiago Pires.