Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736109559

Copa 736109559 Información oficial sobre el partido 736109559 en Hattrick

12.06.2024 23:40:00

AC Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'AC Bucaramanga' en el partido 3 - 1 Metegol AFC Alineación oficial del equipo 'Metegol AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Bucaramanga Alineación oficial del equipo 'AC Bucaramanga' en el partido 3 - 1 Metegol AFC Alineación oficial del equipo 'Metegol AFC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Bucaramanga

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bucaramanga amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant José Alfonso Buenaventura en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Bucaramanga va ser Momčilo Lalović.
  • 131 Minuto 111 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rubén Darío Angulo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Bucaramanga per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan José Alfonso Buenaventura va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Bucaramanga va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gabriel Taboada ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Miguel Ángel Bazurto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bucaramanga.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Bucaramanga va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Gabriel Taboada va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Metegol AFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stanislas Savy quedar desmarcat i marcar per a Metegol al minut 61. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Levente Róka va ridiculitzar a en Ricardo Santofimio amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): El Metegol va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Chris McTaggert la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Thabang Mthebe va estar a punt de posar per davant a Metegol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Heredia va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stanislas Savy, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stanislas Savy va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanislas Savy de Metegol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.