Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736105517

Copa 736105517 Información oficial sobre el partido 736105517 en Hattrick

12.06.2024 23:40:00

TraderPro Alineación oficial del equipo 'TraderPro' en el partido 4 - 1 Serendipia Club Alineación oficial del equipo 'Serendipia Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TraderPro Alineación oficial del equipo 'TraderPro' en el partido 2 - 1 Serendipia Club Alineación oficial del equipo 'Serendipia Club' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TraderPro

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gianni Di Muzio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TraderPro es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Daniel Palliser va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TraderPro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Patrick Kyemba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a TraderPro.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Otto Edwards va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): David Azevedo de TraderPro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pablo Pozzolo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Serendipia Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 51 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rómulo Hugo Pozzi de Serendipia marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Rómulo Hugo Pozzi de Serendipia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Canseco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Fernando Fontanarrosa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Serendipia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Kiene, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Halil Karakoç va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Elbio Héctor Garrote va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Al minut 111 de partit, Renato Tomasov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 93, Daniel Deslluc de Serendipia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Renato Tomasov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Patryk Pielak va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Serendipia i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Serendipia Miguel Ángel Canseco va intentar enganyar Patryk Pielak amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Serendipia Daniel Deslluc va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.