Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736105460

Copa 736105460 Información oficial sobre el partido 736105460 en Hattrick

12.06.2024 23:40:00

EL ANDEN POR LA INJUSTICIA Alineación oficial del equipo 'EL ANDEN POR LA INJUSTICIA' en el partido 4 - 3 Laurelindorenan Elven Club Alineación oficial del equipo 'Laurelindorenan Elven Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EL ANDEN POR LA INJUSTICIA Alineación oficial del equipo 'EL ANDEN POR LA INJUSTICIA' en el partido 1 - 2 Laurelindorenan Elven Club Alineación oficial del equipo 'Laurelindorenan Elven Club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL ANDEN POR LA INJUSTICIA

Goles Goles

  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Adin Kahrović va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de INJUSTICIA. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Guillermo Daniel Aimone xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Kent Silva va donar a INJUSTICIA un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Danilo Saffirio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Laurelindorenan Elven Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Genaro Corrales va posar els visitants Laurelindorenan per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Vladimir Creţu de Laurelindorenan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 4 - 2 el va marcar Genaro Corrales a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Vladimir Creţu va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Laurelindorenan en aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel José Peralta hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vladimir Creţu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Genaro Corrales al minut 24, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.