Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736104439

Copa 736104439 Información oficial sobre el partido 736104439 en Hattrick

12.06.2024 23:25:00

yEEzyMafia C.F. Alineación oficial del equipo 'yEEzyMafia C.F.' en el partido 5 - 1 Cienaga del Coro Alineación oficial del equipo 'Cienaga del Coro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
yEEzyMafia C.F. Alineación oficial del equipo 'yEEzyMafia C.F.' en el partido 5 - 1 Cienaga del Coro Alineación oficial del equipo 'Cienaga del Coro' en el partido
Tiene un resultado normal 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yEEzyMafia C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Torquato Vagnarelli rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Franz-Joachim Edlbergmeier, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de yEEzyMafia al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Elvio Bonavena. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): yEEzyMafia va augmentar la diferència quan Laureano Di Politto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Laureano Di Politto de yEEzyMafia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Elvio Bonavena va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 84 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): yEEzyMafia va ser a punt de marcar al minut 25, quan el seu jugador Massimiliano Vecchia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Laureano Di Politto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Cienaga del Coro

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Patrick Minetti de Cienaga després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marlon Moringo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cienaga havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cienaga va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Martín Suárez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Claudio Assolari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.