Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736102995

Copa 736102995 Información oficial sobre el partido 736102995 en Hattrick

12.06.2024 23:20:00

Barrio King Alineación oficial del equipo 'Barrio King' en el partido 1 - 8 Cleveland Force Alineación oficial del equipo 'Cleveland Force' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Barrio King Alineación oficial del equipo 'Barrio King' en el partido 0 - 7 Cleveland Force Alineación oficial del equipo 'Cleveland Force' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio King

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): Justin Ankney va deixar patent la seva inexperiència al minut 6, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Htet Zayar Linn va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Barrio.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Htet Zayar Linn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cleveland Force

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 31. L'anotador per Force va ser Jean-Bernard Romain, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Montana Cunniffe es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dave Buschmann de Force l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 65 de partit.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Force va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Saadettin Mahmur, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Justin Ankney que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Justin Ankney va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Force.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 en Saadettin Mahmur va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Montana Cunniffe podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 6 va pujar al marcador.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Dave Buschmann de Force va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 7 per als visitants al minut 85.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 1 - 8 per sobre quan Antonio Porras va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Gérson Veiga Filho al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Dave Buschmann que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jean-Bernard Romain, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Force la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.