Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736100304

Copa 736100304 Información oficial sobre el partido 736100304 en Hattrick

12.06.2024 23:20:00

Prom LI SM Alineación oficial del equipo 'Prom LI SM' en el partido 0 - 3 Sport Boys Association FC Alineación oficial del equipo 'Sport Boys Association FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Prom LI SM Alineación oficial del equipo 'Prom LI SM' en el partido 1 - 5 Sport Boys Association FC Alineación oficial del equipo 'Sport Boys Association FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prom LI SM

Sport Boys Association FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Shuki Ben-Ari quedar desmarcat i marcar per a SBA FC al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Alessandro Contini va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a SBA FC.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SBA FC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guillaume Graindorge va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Sergiu Matuş va estar a punt de posar per davant a SBA FC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benicio Vaacaro va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 40 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Shuki Ben-Ari va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Bratislav Milovanović va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Benicio Vaacaro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): SBA FC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Shuki Ben-Ari va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Bratislav Milovanović de SBA FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.