Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736099496

Copa 736099496 Información oficial sobre el partido 736099496 en Hattrick

12.06.2024 23:15:00

Carl Jung Alineación oficial del equipo 'Carl Jung' en el partido 2 - 4 Royal Castor Club Alineación oficial del equipo 'Royal Castor Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Carl Jung Alineación oficial del equipo 'Carl Jung' en el partido 1 - 5 Royal Castor Club Alineación oficial del equipo 'Royal Castor Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carl Jung

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Carl va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què George Abel, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gianni Criscì que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Paul 'Triple H' Lévesque va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Carl.

Royal Castor Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Castor prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manos Galatsopoulos.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Erich Doberer va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Antonín Mora que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Ingvald Bengtsson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Timo Rabitsch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lutz-Steffen Märsch va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Castor va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lutz-Steffen Märsch va desviar el xut final de Georges Drouin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ali Ghiasi de Castor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manos Galatsopoulos de Castor es va guanyar la targeta groga merescudament.