Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736096506

Copa 736096506 Información oficial sobre el partido 736096506 en Hattrick

12.06.2024 23:10:00

COLM BAYER MÚNICH ILLOS Alineación oficial del equipo 'COLM BAYER MÚNICH ILLOS' en el partido 4 - 7 The Conejos Alineación oficial del equipo 'The Conejos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
COLM BAYER MÚNICH ILLOS Alineación oficial del equipo 'COLM BAYER MÚNICH ILLOS' en el partido 3 - 3 The Conejos Alineación oficial del equipo 'The Conejos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,7 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COLM BAYER MÚNICH ILLOS

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a MÚNICH va ser Humberto Pakarati.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ignacio Román Tárraga va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Humberto Pakarati va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador Raymond Alexander de MÚNICH, després de 83 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Benito Del Rosario Walker va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MÚNICH se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Francisco Del Pico va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 290 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Francisco Del Pico va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 210 Minuto 94 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Raymond Alexander quasi empata el partit al minut 94, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 290 Minuto 94 (Ocasión de falta): En Ventis Veitners va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 114, Humberto Pakarati de MÚNICH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Conejos

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Conejos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 10, quan Mauricio Javier Álvarez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hauke Treutner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Conejos.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pietro Luca Nocciolini va augmentar l'avantatge de Conejos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ítalo Meckes no va poder aturar Ismail Rougeot de Conejos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 4 - 4.
  • 137 Minuto 93 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 93 una excel·lent centrada de Pietro Luca Nocciolini va arribar a Ismaèl Ruaix, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 5 al marcador.
  • 183 Minuto 105 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 105, Conejos va augmentar el seu avantatge a 4 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hauke Treutner.
  • 181 Minuto 106 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Inghard Eschenburg de Conejos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 4 - 7 al minut 106 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Enrique Guardia va estar a punt de posar per davant a Conejos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nahuelquin Estolaza va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ralph Scharnwebber, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luciano Rinaga de Conejos es va guanyar la targeta groga merescudament.