Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736093281

Copa 736093281 Información oficial sobre el partido 736093281 en Hattrick

12.06.2024 22:50:00

Saint John Boys Alineación oficial del equipo 'Saint John Boys' en el partido 6 - 5 RSC MTL Grenada Alineación oficial del equipo 'RSC MTL Grenada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saint John Boys Alineación oficial del equipo 'Saint John Boys' en el partido 1 - 1 RSC MTL Grenada Alineación oficial del equipo 'RSC MTL Grenada' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,9 % 17,5 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saint John Boys

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Dane Davies, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Saint va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Cornelius Dujon va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Cklon Dembar de Saint va intentar batre la porteria rival al minut 51 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 96 per blocar una centrada d'en Jermaine Donaldson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Saint.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Saint va estar a punt de posar-se per davant al minut 97 però Dane Davies va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Saint va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hatem Dunwell en un 1 contra 1 amb el porter Marvin Labadie, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daren Wharton de Saint va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Saint Hatem Dunwell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marvin Labadie es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Saint Daren Wharton, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marvin Labadie. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Saint Cklon Dembar va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Hatem Thomas de Saint va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Dane Davies va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Ricardo Cottoy anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Saint.

RSC MTL Grenada

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Ricardo Gomez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 31.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): Amb 48 minuts jugats, Micah Nascimento de Grenada va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Grenada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan John Jackson va quedar-se sol davant el porter Clayton Lokey, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Anthony Sapet al minut 18 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Anthony Sapet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurice Chandler de Grenada es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Daniel St. Cyr va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Grenada a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Floyd Rogers de Grenada va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Carlton Sadler va clavar el 3 - 4 per a Grenada amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Francis Everard de Grenada, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Clayton Lokey en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Grenada Maurice Chandler va intentar enganyar Clayton Lokey amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Lindy Butterfield de Grenada va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 5.