Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736091769

Copa 736091769 Información oficial sobre el partido 736091769 en Hattrick

12.06.2024 21:45:00

SC Mutt Alineación oficial del equipo 'SC Mutt' en el partido 1 - 4 Estrela Santo André B Alineación oficial del equipo 'Estrela Santo André B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
SC Mutt Alineación oficial del equipo 'SC Mutt' en el partido 5 - 3 Estrela Santo André B Alineación oficial del equipo 'Estrela Santo André B' en el partido
Es un cenizo 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,7 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Mutt

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mutt van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en José León en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Jérémy Mey va estar a punt d'empatar per a Mutt quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Abdelrani Zouaki va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Iacopo Maresca va superar els defenses rivals per velocitat al minut 85 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, 廖 (Liao) 丹龍 (Danlong) va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Estrela Santo André B

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Igor Mazlov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Verdes, Kees-Jan Baremans, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Igor Mazlov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Trinflón Elechosa va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Cristóvão Antunes de Verdes va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Trinflón Elechosa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Trinflón Elechosa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cristóvão Antunes es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Fuad Rohiman va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Cosme, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.