Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736091585

Copa 736091585 Información oficial sobre el partido 736091585 en Hattrick

12.06.2024 21:45:00

Tommy Panthers Alineación oficial del equipo 'Tommy Panthers' en el partido 4 - 1 Estremadouro Alineación oficial del equipo 'Estremadouro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tommy Panthers Alineación oficial del equipo 'Tommy Panthers' en el partido 3 - 0 Estremadouro Alineación oficial del equipo 'Estremadouro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tommy Panthers

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vasco Pedroni, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Panthers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vasco Pedroni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aparício Leal Santos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Panthers.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Panthers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Osman Panaskin va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Daniel Gomes va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 3, i va passar la pilota a Osman Panaskin, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Daniel Gomes va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Merijn van Aerle, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Osman Panaskin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Javier Lucato de Panthers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estremadouro

Goles Goles

  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Estremadouro amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Tranquillo Rasp, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Estremadouro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan David Chaverri va quedar-se sol davant el porter Rafael António Carvalho, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Flavio Pacchiarotti amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandre Camilo.