Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736090726

Copa 736090726 Información oficial sobre el partido 736090726 en Hattrick

12.06.2024 22:15:00

bastilha fc Alineación oficial del equipo 'bastilha fc' en el partido 2 - 0 StaraZagora Alineación oficial del equipo 'StaraZagora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bastilha fc Alineación oficial del equipo 'bastilha fc' en el partido 1 - 2 StaraZagora Alineación oficial del equipo 'StaraZagora' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bastilha fc

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 l'àrbitre va premiar bastilha amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Marc Gicquel va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Giorgio Ribis va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Carlos João Preces, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bastilha va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patryk Trąd, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Olaf Godfroid de bastilha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Gicquel.

StaraZagora

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Fritz Pettersson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Enes Guerra va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Hugon Chylewski.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Hugon Chylewski va fer una estirada espectacular al minut 49, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gerard Socías.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Mitsos Galaris va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Hugon Chylewski no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): StaraZagora van seguir progressant per la banda dreta. Gerard Socías va tenir la seva oportunitat al minut 67, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mitsos Galaris la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de StaraZagora havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.