Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736089801

Copa 736089801 Información oficial sobre el partido 736089801 en Hattrick

12.06.2024 22:00:00

F. C. Cerveja Alineación oficial del equipo 'F. C. Cerveja' en el partido 2 - 0 Fúria Sadina Alineación oficial del equipo 'Fúria Sadina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Cerveja Alineación oficial del equipo 'F. C. Cerveja' en el partido 2 - 1 Fúria Sadina Alineación oficial del equipo 'Fúria Sadina' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Cerveja

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 13, en Mamede Neves del Cerveja va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Custódio Osório que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Cerveja va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Valentim Boavista va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Evaristo dos Santos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Álvaro Tecelão va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Evaristo dos Santos va poder marcar per a Cerveja en un servei de cantonada picat per en Amílcar Sousa quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Evaristo dos Santos va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Porfírio Brito de Cerveja es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Fúria Sadina

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fernando Boavista va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Clarindo Augusto des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Sadina creava perill des de la dreta al minut 43, però en Fernando Boavista, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ivo Moreira desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leandro Ribeiro.