Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736089651

Copa 736089651 Información oficial sobre el partido 736089651 en Hattrick

12.06.2024 22:00:00

Purple Kings FC Alineación oficial del equipo 'Purple Kings FC' en el partido 8 - 7 Kalimeros United Alineación oficial del equipo 'Kalimeros United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Purple Kings FC Alineación oficial del equipo 'Purple Kings FC' en el partido 6 - 1 Kalimeros United Alineación oficial del equipo 'Kalimeros United' en el partido
Tiene suerte 5.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Kings FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Silvino Branco de Purple, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Gil Jorge, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Purple van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rui Nóbrega va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Silvino Branco una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Tony Nilsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Vitorino Jorge del Purple ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Purple per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 105, quan Vitorino Jorge va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 110 (Ocasión de penalti): Purple es va veure beneficiat per la polèmica al minut 110, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Držislav Matek va relliscar al moment de fer el xut i el porter Tony Nilsson no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ðorđe Radović de Purple amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Držislav Matek va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Purple a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Purple, Detlev Stumbaum, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ðorđe Radović de Purple, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tony Nilsson en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Juanjo Juaristi va clavar el 7 - 6 per a Purple amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Silvino Branco anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Purple.

Kalimeros United

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Achi Stepanoshvili va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 55 minuts de joc, Lucas Maria Maia, corrent com un esperitat, superà primer Juanjo Juaristi per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador visitant Lucas Maria Maia va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 56 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Lucas Maria Maia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Anastácio Serate va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thibeau Leclercq de Kalimeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Achi Stepanoshvili de Kalimeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Emil Blodstrupmoen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Kalimeros.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sigurd Lundhér va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Kalimeros Lucas Maria Maia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Anastácio Serate es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Thibeau Leclercq de Kalimeros va executar el tir amb una gran tècnica posant el 7 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Radif Zinnatov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Anastácio Serate va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kalimeros i 8 - 7 al marcador.