Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736089358

Copa 736089358 Información oficial sobre el partido 736089358 en Hattrick

12.06.2024 22:00:00

Stonage Alineación oficial del equipo 'Stonage' en el partido 4 - 5 Os Mancos de Fafe Alineación oficial del equipo 'Os Mancos de Fafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stonage Alineación oficial del equipo 'Stonage' en el partido 1 - 1 Os Mancos de Fafe Alineación oficial del equipo 'Os Mancos de Fafe' en el partido
Tiene bastante suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stonage

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): El Stonage no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Nuno Daniel de Carvalho es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Stonage aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Duarte Gonçalves va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alcino da Cunha! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Stonage Duarte Gonçalves quasi va assolir l'empat al minut 50 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Stonage Nuno Daniel de Carvalho, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Amável Benevides. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Jerónimo das Neves anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Stonage.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Stonage Alcino da Cunha no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Amável Benevides es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Stonage, Duarte Gonçalves, col·locà la pilota just a les mans d'en Amável Benevides. El marcador: 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Stonage Octávio Rocha Alves va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Os Mancos de Fafe

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Adelino Jacinto va descol·locar totalment la defensa contrària i Pedro Dias no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Austin Shearer sempre és una garantia. Al minut 55, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Germano Vilhena marcar el 0 - 2 per al Mancos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 104, quan en Ronel Federman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ronel Federman de Mancos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Amável Benevides de Mancos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pedro Dias va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rogério Novais va xutar fora per a Mancos, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ronel Federman de Mancos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mário Rosa Ramilo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Mancos, Ivo de Almeida, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.