Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736088490

Copa 736088490 Información oficial sobre el partido 736088490 en Hattrick

12.06.2024 22:15:00

P.Radebe Alineación oficial del equipo 'P.Radebe' en el partido 2 - 4 October's Very Own Alineación oficial del equipo 'October's Very Own' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
P.Radebe Alineación oficial del equipo 'P.Radebe' en el partido 1 - 1 October's Very Own Alineación oficial del equipo 'October's Very Own' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,3 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.Radebe

Goles Goles

  • 100 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, Gavin Doyle va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Passat el minut 72 de joc, Tommy Clegg facilitava les coses al P.Radebe amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adrian Donovan no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Adrian Donovan de P.Radebe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliver Sutton es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

October's Very Own

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Moffat Ramasodi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 34 (Gol de falta): Passaven 34 minuts quan en Moffat Ramasodi va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 80 i semblava que Octobers desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Mxali Mkaza va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 90 pels visitants. En Moffat Ramasodi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Anthony Kenny va estar a punt de posar per davant a Octobers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zuka Nyambe va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ian Pearson de Octobers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Zuka Nyambe va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Anthony Kenny, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mxali Mkaza de Octobers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mitchell Jefferies.