Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736088456

Copa 736088456 Información oficial sobre el partido 736088456 en Hattrick

12.06.2024 22:00:00

Real Smith Alineación oficial del equipo 'Real Smith' en el partido 5 - 0 Prazilia Bafana Alineación oficial del equipo 'Prazilia Bafana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Smith Alineación oficial del equipo 'Real Smith' en el partido 7 - 1 Prazilia Bafana Alineación oficial del equipo 'Prazilia Bafana' en el partido
Tiene mala suerte 7.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Smith

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Tan Issa va donar a Smith un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rory Applecross va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Smith a 3 - 0. Rory Applecross va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Smith va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nameni Moyo aconseguint el 4 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Rory Applecross va augmentar l'avantatge de Smith a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adam Harness-Hargett va rematar alt.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tan Issa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthew Handley de Smith va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Prazilia Bafana

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Muata Rathebe va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Eddie Djaui al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Prazilia creava perill des de la dreta al minut 33, però en Mpilo Munthali, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eddie Djaui desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 206 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Eddie Djaui que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victor Eizenstein de Prazilia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fani Cebekhului de Prazilia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Fani Cebekhului de Prazilia per doble groga al minut 91.