Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736086586

Copa 736086586 Información oficial sobre el partido 736086586 en Hattrick

12.06.2024 19:20:00

Timeteams Alineación oficial del equipo 'Timeteams' en el partido 0 - 1 BAUBAI Alineación oficial del equipo 'BAUBAI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Timeteams Alineación oficial del equipo 'Timeteams' en el partido 2 - 1 BAUBAI Alineación oficial del equipo 'BAUBAI' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Timeteams

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 35, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Leendert Geessink sempre els tira per la dreta i en Eef Heersema, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Leendert Geessink gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Eef Heersema va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Timeteams va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Folke Gstach va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eef Heersema.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Leendert Geessink va estar a punt d'empatar per a Timeteams quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eef Heersema va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gustavas Sliunkovas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

BAUBAI

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb 61 minuts jugats, Jacobo Ascanio de BAUBAI va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Jacobo Ascanio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vainius Šakarvis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Eitautas Titas de BAUBAI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.