Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736083956

Copa 736083956 Información oficial sobre el partido 736083956 en Hattrick

12.06.2024 19:45:00

Skyffladyngemåla IK Alineación oficial del equipo 'Skyffladyngemåla IK' en el partido 11 - 10 Lokomotiv Röbäck Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Röbäck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Skyffladyngemåla IK Alineación oficial del equipo 'Skyffladyngemåla IK' en el partido 2 - 0 Lokomotiv Röbäck Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Röbäck' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Array
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skyffladyngemåla IK

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Anders Josefsson de Skyffladyngemåla va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 102 (Gol por la derecha): Corria el minut 102 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Anders Josefsson, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anders Josefsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Skyffladyngemåla van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Anders Josefsson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Skyffladyngemåla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Peter Pilbrant, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 114 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Skyffladyngemåla, l'equip va recuperar la pilota al minut 114 i va contraatacar. En Henrik Svedin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Skyffladyngemåla, Anders Josefsson, col·locà la pilota just a les mans d'en Adolf Olensten. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Skyffladyngemåla, Martin Irwin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Skyffladyngemåla Stig-Ove Börjesson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adolf Olensten es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Skyffladyngemåla Henrik Svedin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Mattias Eggtorp anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Skyffladyngemåla.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Peter Pilbrant anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Skyffladyngemåla.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Skyffladyngemåla, Niyazi Chovan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Kalle-Matti Wetterstrand anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Skyffladyngemåla.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Skyffladyngemåla, Jacob Ramstad, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de Skyffladyngemåla Gabriel Klangwald no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adolf Olensten es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 10 - 9.
  • 059 Minuto 141 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Skyffladyngemåla Peter Lewsjö va intentar enganyar Adolf Olensten amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 10 - 10.
  • 058 Minuto 143 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Anders Josefsson de Skyffladyngemåla va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 145 (Penalti marcado): Martin Irwin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 11 - 10.

Lokomotiv Röbäck

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lennart Bredby que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 142 Minuto 109 (Gol de contra por la izquierda): Davidson Cantoni va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Lokomotiv.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 113, quan en Lennart Bredby va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martin Vesterstad de Lokomotiv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Davidson Cantoni de Lokomotiv va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Yomnatee Jitrerawee va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! José Antonio Campaña de Lokomotiv va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Lokomotiv Jere Pinomaa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Peter Lewsjö. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Anders Carlsson de Lokomotiv, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peter Lewsjö en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Reidar Svanling de Lokomotiv, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peter Lewsjö en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Lokomotiv Julius Heed no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Peter Lewsjö es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Piotr Bobiński de Lokomotiv, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peter Lewsjö en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Lennart Bredby de Lokomotiv, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peter Lewsjö en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 9.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de Lokomotiv, Martin Vesterstad, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 10 - 10 al marcador.
  • 058 Minuto 142 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adolf Olensten va xutar fora per a Lokomotiv, el marcador es va quedar igual: 10 - 10, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 144 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Davidson Cantoni va xutar fora per a Lokomotiv, el marcador es va quedar igual: 10 - 10, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 146 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Yomnatee Jitrerawee va xutar fora per a Lokomotiv, el marcador es va quedar igual: 11 - 10, ja es veia a venir!