Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736083662

Copa 736083662 Información oficial sobre el partido 736083662 en Hattrick

12.06.2024 19:45:00

Örtagården SK Alineación oficial del equipo 'Örtagården SK' en el partido 3 - 6 Svärtinge SK P07 Alineación oficial del equipo 'Svärtinge SK P07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Örtagården SK Alineación oficial del equipo 'Örtagården SK' en el partido 0 - 5 Svärtinge SK P07 Alineación oficial del equipo 'Svärtinge SK P07' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Örtagården SK

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Jan Knutsson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Örtagården es posava per davant!
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Prachya Prasitsom va anar directament als peus de Vimar Blomskär que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Örtagården contenien la respiració mentre en Vimar Blomskär s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Svärtinge SK P07

Goles Goles

  • 153 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Péter Marinyák va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Svärtinge en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Péter Marinyák marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Svärtinge va ser Patrick Scerbo, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Olaf Bertold Bentz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 57 minuts quan Hans Bernsten va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Artem Mamyshev, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 5.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Svärtinge augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Péter Marinyák es rifés el porter i marqués el 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Péter Marinyák va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Artem Mamyshev, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Svärtinge va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stefano Baldovino. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefano Baldovino de Svärtinge va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrei-Ionuţ Popovici de Svärtinge va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.