Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736080694

Copa 736080694 Información oficial sobre el partido 736080694 en Hattrick

12.06.2024 18:00:00

FC Arsenal Czarnocin Alineación oficial del equipo 'FC Arsenal Czarnocin' en el partido 1 - 7 Robotniczy Klub Sportowy KRAKÓW Alineación oficial del equipo 'Robotniczy Klub Sportowy KRAKÓW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Arsenal Czarnocin Alineación oficial del equipo 'FC Arsenal Czarnocin' en el partido 0 - 2 Robotniczy Klub Sportowy KRAKÓW Alineación oficial del equipo 'Robotniczy Klub Sportowy KRAKÓW' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Arsenal Czarnocin

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Lucas Mariano Polletti es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Czarnocin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Attila Turbék, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Robotniczy Klub Sportowy KRAKÓW

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): RKS va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Efraín Nova va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Efraín Nova va augmentar l'avantatge de RKS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Jakub Matyjaszczyk de RKS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Czarnocin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rafael Nin Novoa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RKS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 34.
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 5 s'ha de veure repetit: en Jakub Matyjaszczyk de RKS va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en 张 (Zhang) 聪南 (Congnan), que no va perdonar.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 66 minuts de joc, 张 (Zhang) 聪南 (Congnan), corrent com un esperitat, superà primer Claudio Marghella per velocitat, i després el porter posant el 1 - 6 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jakub Matyjaszczyk de RKS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, 张 (Zhang) 聪南 (Congnan) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niklaus Erdt de RKS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.