Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736080363

Copa 736080363 Información oficial sobre el partido 736080363 en Hattrick

12.06.2024 18:00:00

MKC LanKrak Alineación oficial del equipo 'MKC LanKrak' en el partido 4 - 0 FC BORASY Giżycko Alineación oficial del equipo 'FC BORASY Giżycko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
MKC LanKrak Alineación oficial del equipo 'MKC LanKrak' en el partido 7 - 1 FC BORASY Giżycko Alineación oficial del equipo 'FC BORASY Giżycko' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MKC LanKrak

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Franciszek Kolano, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MKCLK es posava per davant!
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonino Pellegatta va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Franciszek Kolano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a MKCLK.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de MKCLK van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Dietmut Frey augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Amb 12 minuts disputats, Dietmut Frey gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Daniel Skok va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El MKCLK ho intentava per la dreta per mitjà de Ferdynand Milkiewicz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Skok al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dietmut Frey va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Antonino Pellegatta va deixar a Orestis Mizeridis assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

FC BORASY Giżycko