Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736078061

Copa 736078061 Información oficial sobre el partido 736078061 en Hattrick

12.06.2024 18:30:00

Tomeczku FC Alineación oficial del equipo 'Tomeczku FC' en el partido 1 - 2 Czarne koty mruczą Alineación oficial del equipo 'Czarne koty mruczą' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tomeczku FC Alineación oficial del equipo 'Tomeczku FC' en el partido 1 - 4 Czarne koty mruczą Alineación oficial del equipo 'Czarne koty mruczą' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomeczku FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 73, Lucjan Stęgowski de Tomeczku empatava el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jerzy Typa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Czarne koty mruczą

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bartłomiej Batorski va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Passats 108 minuts de partit, Czarne es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Maurycy Depta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bartłomiej Batorski va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Stanisław Maluchnik aquest no va estar a l'altura.
  • 284 Minuto 111 (Ocasión de penalti): Stanisław Maluchnik de Czarne va fallar un penal al minut 111. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Czesław Cisoń de Czarne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanisław Maluchnik de Czarne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.