Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736077657

Copa 736077657 Información oficial sobre el partido 736077657 en Hattrick

12.06.2024 18:30:00

KS Stoczniowiec Płock Alineación oficial del equipo 'KS Stoczniowiec Płock' en el partido 4 - 5 Fight and smile Alineación oficial del equipo 'Fight and smile' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Stoczniowiec Płock Alineación oficial del equipo 'KS Stoczniowiec Płock' en el partido 3 - 0 Fight and smile Alineación oficial del equipo 'Fight and smile' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Stoczniowiec Płock

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Corria el minut 32, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Stoczniowiec s'avançava en el marcador després que en Krzysztof Zadęcki xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Anatol Kowol arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Krzysztof Zadęcki es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Krzysztof Zadęcki va rematar alt.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Łukasz Więcek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Melvin D'haene va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fight. La jugada d'estratègia del Stoczniowiec per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Damian Ogrodowczyk va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Adrian Stempin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Stoczniowiec.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 es va veure una gran oportunitat per a Stoczniowiec per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Feliks Modelski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Feliks Modelski va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Melvin D'haene va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Leon Kuczek va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Stoczniowiec que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Łukasz Więcek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Stoczniowiec va estar a punt de posar-se per davant al minut 104 però Łukasz Więcek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Stempin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damian Ogrodowczyk de Stoczniowiec la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Łukasz Więcek.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Stoczniowiec, Damian Ogrodowczyk, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Robert Rynarzewski de Stoczniowiec va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Paweł Puto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Stoczniowiec, Łukasz Więcek, col·locà la pilota just a les mans d'en Melvin D'haene. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Feliks Modelski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Stoczniowiec.

Fight and smile

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Fight va ser Viktor Bardon, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fight va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ziemowit Siebielec va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 85 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Jerzy Wiszowaty donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Marcin Buhl de Fight, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Łukasz Dłutek en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Mirosław Zatylny anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Fight.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fight Viktor Bardon, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Łukasz Dłutek. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Fight Ziemowit Siebielec no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Łukasz Dłutek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Fight Krzysztof Sadaj no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Łukasz Dłutek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.