Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736072605

Copa 736072605 Información oficial sobre el partido 736072605 en Hattrick

12.06.2024 18:30:00

FC Mokree Alineación oficial del equipo 'FC Mokree' en el partido 0 - 8 Pioneer Utd Alineación oficial del equipo 'Pioneer Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Mokree Alineación oficial del equipo 'FC Mokree' en el partido 0 - 5 Pioneer Utd Alineación oficial del equipo 'Pioneer Utd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mokree

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mokree, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Benjamin Kreutzfeld va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Raphaël Leporcq de Mokree la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maksymilian Gościniak de Mokree es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Przemysław Tkaczyński.

Pioneer Utd

Goles Goles

  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Maciej Radny va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Maksymilian Gościniak.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mateusz Dzidziec, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a PioneerUtd l'avantatge per 0 - 3. Edward Zagajewski en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Wiktor Maciejka des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 139 Minuto 50 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mateusz Dzidziec va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Maksymilian Gościniak per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 5
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, PioneerUtd va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jan Kotecki, amb un xut sec des de la dreta.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jan Struk van servir per superar a l'últim defensor, en Maksymilian Gościniak. Tot va acabar amb el 0 - 7 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de PioneerUtd cantant "Jan Struk selecció!"
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PioneerUtd augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jan Struk es rifés el porter i marqués el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Marcin Świstek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Maciej Radny no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lois Klausner després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcin Świstek va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mateusz Dzidziec, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mateusz Dzidziec va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): PioneerUtd quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Wiktor Maciejka va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.