Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736072579

Copa 736072579 Información oficial sobre el partido 736072579 en Hattrick

12.06.2024 18:30:00

Szamsziadad Poznań Alineación oficial del equipo 'Szamsziadad Poznań' en el partido 0 - 4 LKS Garbaci Alineación oficial del equipo 'LKS Garbaci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Szamsziadad Poznań Alineación oficial del equipo 'Szamsziadad Poznań' en el partido 1 - 1 LKS Garbaci Alineación oficial del equipo 'LKS Garbaci' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szamsziadad Poznań

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Riccardo Del Rosso va entorpir al marcador d'en Juvenal Lopes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roman Patej es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LKS Garbaci

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kazimierz Popiołek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Garbaci.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Garbaci l'avantatge per 0 - 2. Zdzisław Iwachów en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Garbaci van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Józef Lenczewski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Garbaci va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Horacjusz Popko va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 5, un contraatac del Garbaci no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Kazimierz Popiołek perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Zdzisław Iwachów va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damian Ściesiński va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Kazimierz Popiołek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 284 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Horacjusz Popko de Garbaci al minut 85 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olgierd Zubala de Garbaci es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.